Dato Fredag d. 9. september 2022, Kl. 19:30 til kl. 21:00
Sted Gug kirke, Nøhr Sørensens Vej 7, 9210 Aalborg SØ
Orkesterkoncert Gug kirke ved Aulos Duo

Maria Pardo har i efteråret solistdebut fra Det jyske Musikkonservatorium. Koncerten i Gug er hendes debutprogram. Koncerten fører os til Ungarn, Tyskland og USA. Vi skal møde Bartoks farverige og eksotiske rytmer og melodier, som er inspireret af det ungarske sprog. Det traditionelle klarinetspil udfordres i musik af Kovacs, inspireret af Klezmer-kulturen. I Tyskland møder vi Telemann – hans koncert indledes med en smuk og rolig atmosfære mellem fløjten og klarinetten, og udvikler sig efterhånden til smukke og iørefaldende melodier. I USA besøger vi jazzbarer og bohemekvarterer gennem Coplands klarinetkoncert.