Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Koncert i Sdr. Tranders kirke med duoen Buchholtz/Stensgaard

MAJ
23

Koncert i Sdr. Tranders kirke med duoen Buchholtz/Stensgaard


Dato Tirsdag d. 23. maj 2023, kl. 19:30
Sted Sønder Tranders Kirke, Sønder Tranders Bygade 51, 9260 Aalborg Øst
Koncert i Sdr. Tranders kirke med duoen Buchholtz/Stensgaard

BuchholtzStensgaardTANGO

Argentinsk tango og sydamerikansk musik er på programmet når duoen BuchholtzStensgaardTANGO giver koncert. Her spiller de den smukke klassiske tangomusik af Carlos Gardel, som man ofte forbinder med tangomusik, men de spiller også den nyere tangomusik af Astor Piazolla. Her kan nævnes klassikere som Libertango og Adios Nonino, som begge er både energifyldte og inderligt smukke. Koncerten byder også på musik af Ariel Ramirez og andre berømte sydamerikanske kompositioner, arrangeret for harmonika og marimba. Bl.a. musik af den brasilianske harmonikavirtuos Sivuca.

 

Harmonikavirtuos Ib Buchholtz har gennem mange år været en ledende skikkelse og underviser ved Nordjysk Musikkonservatorium, hvor han har ledet AM uddannelsen. Han er kendt fra mange musikalske sammenhænge lige fra De Gyldne Løver til Aalborg Symfoniorkester.

 

Kai Stensgaard, international kendt marimbasolist, har indspillet seks CD´er og komponeret mange stykker for solomarimba, som spilles af marimbaister verden over. Kai Stensgaard har turneret i USA, Mexico, Argentina, Chile, Taiwan, Japan og EU hvor han har givet koncert og masterclasses. Han er kendt for at have udviklet en speciel spilleteknik, hvor han spiller med seks køller.