• This event has already taken place.
Mandag d. 3. juni 2019, kl. 19:30

Koncert i Sønder Tranders Kirke med Aalborg Koncertkor

”Nu er dagen fuld af sang, og nu er viben kommen" skrev Jeppe Aakjær i 1911 i sit sommerdigt, og det passer jo nærmest hvert år. I år glæder AALBORG KONCERTKOR sig også til sommerens komme, men også til koncerten i Sdr. Tranders Kirke, mandag den 3. juni kl. 19:30.

"Selvom vores sommerferie står for døren, vil vi meget gerne give en koncert inden" udtaler korets formand Finn Jørgensen. "Vi glæder os derfor meget til sommerkoncerten i Sdr. Tranders Kirke, hvor publikum vil få en smagsprøve på korets store repertoire" fortsætter han.

AALBORG KONCERTKOR har eksisteret siden 1955 (først som Aalborg Operettekor) og består ca. 40 mænd og kvinder. Koret dirigeres af Dorthe Græsborg Frederiksen og akkompagneres af Christian Vestergaard.

Aalborg Koncertkor
Sønder Tranders Kirke, Sønder Tranders Bygade 51, 9260 Gistrup, Danmark