Torsdag d. 21. marts 2019, Kl. 14:00 til kl. 21:00

Foråret 2019 fratræder Sognepræst Jens Brun. Han stopper efter et langt virke ved Gug Kirke. Jens Brun har været sognets præst i ca. 40 år. Vi siger tak for godt samarbejde med en eftermiddag og aften i Grundtvigs ånd.

Erik A. Nielsen kommer forbi og fortæller om Grundtvigs sangværk, og vi får lov til at synge en lang række af hans mest kendte sange og salmer. Senere på dagen kommer Lars Thorkild Bjørn og fortæller om den sidste af de 3 kvinder som Grundtvig var gift med. Hun hed Asta. Først kom Lise, så kom Marie, og så kom Asta….

Erik A Nielsen er forfatter og litteratur professor emeritus. Lars Thorkilds Bjørn er tidlig højskolelærer, og har i en menneskealder rejst landet tyndt med en enestående fortælling om Grundtvig.

Vi skal nyde at være sammen i kirkens dejlige rum, og du kan købe en sandwich og en vand i pausen.

Torsdag d. 21.03 kl 14.00-21.00 i Gug Kirke

kr. 150 / gratis for KulturKlub medlemmer.

www.fokus-folkeoplysning.dk

www.Bangforlag.dk