• Begivenheden har allerede fundet sted.
Søndag d. 15. september 2019, kl. 10:30

Høst - 13. s.e. Trinitatis

Nu takke alle vi med sang…

I kirken kalder vi september måned for skabelsestiden. Det er den tid på året, hvor vi giver os tid til at prise og takke Gud for naturen og dens gaver. Selvom vi som byboere ikke selv dyrker jorden, så lever vi stadig af dens gaver. Vi fejrer høstgudstjenester i vore smukt pyntede kirker, og sammen skal vi synge et udpluk af nye og gamle høstsalmer.

Efter gudstjenesterne vil vi smage på nogle af afgrøderne bl.a. nypresset æblemost, og hvad der viser sig.

Har du flere æbler i din have, end du selv kan bruge, modtager vi gerne. Du er velkommen til at aflevere æbler på kordegnekontoret i Gug kirke; hos graveren på Sønder Tranders kirkegård eller ved henvendelse til Britta Uhrenholt – tlf. 24 87 86 83.

Afleveringen skal ske i perioden: 9. - 12. september.

Sognepræst Mette Tved
Gug Kirke, Nøhr Sørensens Vej 7, 9210 Aalborg, Danmark