Onsdag d. 2. oktober 2019, Kl. 19:30 til kl. 21:30

Onsdag den 2. oktober kl. 19.30 får vi besøg af Leder af Center for SamtidsReligion, lektor i Moderne Kristendom, Religionsvidenskab, Aarhus Universitet Marie Vejrup Nielsen.

Hvad tror vi egentlig på?

Der tales meget om kristendommen i Danmark i dag. Det er ofte Folkekirken, som er på dagsordenen, også i medierne. Folkekirken er i forandring og til debat. Hvad er det for en kirke, der danner ramme om den største del af befolkningen i Danmark i dag? Og hvad er der at sige om alle disse medlemmer og deres forhold til kirken? Hvad tror de egentlig på, hvis de da overhovedet tror på noget? Foredraget vil se på de forandringer, der er til stede i Danmark i dag og også se nærmere på hvilke spørgsmål, der vil blive afgørende i fremtiden.

Foredraget er gratis.

Marie Vejrup