Mandag d. 20. januar 2020, Kl. 14:00 til kl. 23:00

Denne begivenhed er med ekstern arrangør. Billetter købes og betales på:

Joey Moe drager på akustisk turné.

I januar 2020 tager Joey Moe på akustisk turné. Når han genfortolker sine store popsange til de akustiske koncerter, er det en ny side af den populære sanger, der åbenbares. Publikum kan opleve, hvordan sangene og hans stærke vokal folder sig ud og åbner op for nye stemninger og fortolkninger.

"Smukkest På En Søndag var jo en noget anderledes single – kun mig og en guitar – og det gik jo meget godt. Det er ikke et format, jeg har givet mig i kast med før, men jeg havde lyst til at bryde mønsteret lidt. Nu har jeg udgivet seks studiealbums i streg. Sidste år brød jeg også mønsteret lidt ved slet ikke at udgive noget, så nu vil jeg gerne prøve det her lidt mere umiddelbare format af."  - Udtaler Joey Moe

Ved de akustiske koncerter loves der nye sange og nærvær i øjenhøjde med publikum, som får en magisk oplevelse med hjem. Koncerten starter kl. 20:00 – dørene kl. 19:00.

Ekstern arrangør
Gug Kirkerum, Nøhr Sørensens Vej 7, 9210 Aalborg, Danmark