Begivenheden har allerede fundet sted.

Koncert i Gug Kirke, International duo spiller Beethoven

Koncert i Gug Kirke, International duo spiller Beethoven

Dato Søndag d. 20. september 2020, Kl. 16:00 til kl. 17:30
Sted Nøhr Sørensens Vej 7, 9210 Aalborg SØ

Søndag d. 20. september får Gug kirke internationalt besøg. Komponisten Beethovens 250 års fødselsdag markeres ved en koncert med to store sonater for violin og klaver.

Koncerten måtte i foråret aflyses på grund af lukkede grænser, men nu er det igen muligt at gennemføre koncerten og opleve musikken live.

Violinist er Ian van Rensburg, første koncertmester ved Aarhus Symfoniorkester siden 1993. Ved flyglet sidder Elizaveta Don, russisk født pianist, nu bosat i Hamborg.

De to musikere har for nylig begyndt deres kammermusikalske samarbejde, men er begge internationalt erfarne musikere.

Ian van Rensburg er oprindeligt fra Sydafrika, uddannet i New York og Wien, og har spillet i en række orkestre over hele verden.

Elizaveta Don har ligeledes givet koncerter og vundet en række priser i konkurrencer over hele verden. Hun er desuden tilknyttet konservatoriet i Hamborg, Hochschule für Musik und Teater Hamburg.

Ved koncerten i Gug kirke spiller de bl.a. den store Kreutzer-sonate af Beethoven.

Koncerten er kl. 16.00, og der er fri entre.