MAR

Sted Gug kirke, Nøhr Sørensens Vej 7, 9210 Aalborg SØ
Line og Mette

Læsekreds i Gug Kirke

At læse er skønt, og oplevelsen kan vokse, hvis man deler den med andre.

Henover efteråret har vi i læsekredsen læst to dramaer af Henrik Ibsen. D. 3. marts kl.10.00 -11.00 mødes vi igen. Her skal vi læse ”Det ideale hjem” af Henrik Pontoppidan.

Læsekredsens tovholdere er sognepræsterne Line Vesterlund og Mette Tved, men alle opfordres til at byde ind, når vi sammen dykker dybere ned i emner og temaer i de bøger, vi læser. Gennem samtale vil vi dele vores indbyrdes læseglæde, blive inspireret og få et mere nuanceret billede af den bog, vi alle har læst. Alle læsere er velkomne. Der kræves ingen forkundskaber. Bare du har lyst til at være med. Du skal selv sørge for at skaffe bogen.

Vi mødes ca. en onsdag i måneden fra 10.00-11.00

Vi vil gerne, at nye deltagere tilmelder sig via kirkens hjemmeside, så vi har en idé om, hvor mange der kommer. For mere information er man velkommen til at kontakte Mette Tved på tlf. 30680065.