Dato Onsdag d. 22. september 2021, Kl. 10:00 til kl. 11:00
Sted Gug kirke, Nøhr Sørensens Vej 7, 9210 Aalborg SØ
Opstart af læsekreds i Gug Kirke

Onsdag d. 22. september kl.10.00-11.00 er der igen læsekreds i Gug Kirke. Det har vi glædet os til!

Læsekredsens tovholdere er Line Vesterlund og Mette Tved, men alle opfordres til at byde ind, når vi gennem samtale dykker dybere ned i den litteratur, vi har læst.

Første gang er det Jesper Wung-Sungs roman ”Kvinde set fra ryggen”, som vi skal tale om. Bogen handler om Ida Ilsted, der blev gift med maleren Vilhelm Hammershøi. Hun er portrætteret bagfra på flere af hans malerier, men i bogen bliver hun vendt om mod verden og os og får sin egen stemme. Vi melder titlen ud allerede nu, så der er god tid til at læse romanen henover sommeren. Man skal selv anskaffe bogen.

Hvis I har spørgsmål, så er I velkomne til at kontakte Mette Tved på 30680065 el. på mail: meth@km.dk.

Tilmelding: https://forms.churchdesk.com/f...