Der er året igennem mange koncerter i Gug Kirke med alt fra landskendte professionelle musikere til lokale amatørensembler.

Alle koncerter vil blive annonceret her på hjemmesiden

Koncert i Gug Kirke:

Søndag d. 4. dec kl. 16.00

Musikgudstjeneste: De 9 læsninger

Stemningsfuld musikgudstjeneste med læsninger, kormusik, solosang og fællessalmer.

Kirkens eget kor er udvidet til lejligheden med Christine Hjorth Bjerre, sopran, Jens Olav Heckmann, tenor, og Thomas Rewes, baryton.

De tre sangere er alle uddannet på Nordjysk Musikkonservatorium, og har siden gjort sig gældende i det nordjyske musik- og sangmiljø. Christine Hjorth Bjerre har f.eks. lavet et projekt med musikvideo til Schuberts ”Dichterliebe” og turneret på nordjyske gymnasier, Jens Olav Heckmann er bl.a. medlem af DR koncertkoret, og Thomas Rewes er leder af ”En opera”.

Der bliver kormusik på dansk, engelske christmas carols og kendte danske julesalmer at synge med på.

Gug Kirkes organist Anne Mette Vennegaard leder kormusik og fællessang, og liturg er sognepræst Line Vesterlund.