Forside

Velkommen til KirkeWeb Kirkes hjemmeside.

I nedenstående kan du se en introduktionsvideo til dit nye KirkeWeb. Du kan se flere instruktionsvidoer ved at trykke her!

Husk at du altid kan benytte supportknappen i venstre side og søge specifikt efter de forskellige funktioner. Her vil det også være muligt at skrive en besked til vores support.

Informationer fra sognet

Følg os på facebook

Kirkekontoret

Mandag - fredag: kl. 10.00 - 12.00
Mail: soendertranders.sogn@km.dk
Nøhr Sørensens Vej 7
9210 Aalborg SØ

Grundet covid-19 restriktioner er kirkerne udelukkende åbne til kirkelige handlinger.

Gug Kirke

Mandag - fredag
Nøhr Sørensens Vej 7
9210 Aalborg SØ

Sønder Tranders Kirke
Mandag - fredag
Mail: sdtranderskirke@gmail.com
Sønder Tranders Bygade 51,
9260 Gistrup

Gudstjenester januar og frem til og med 28. februar 2021

Kære menighed.

Vi må nu efter nedlukningen henover julen igen have lov til at holde gudstjenester. Det foregår dog under lidt ændrede retningslinjer, så vi alle passer på hinanden og kan komme trygt igennem denne svære tid.

Rent praktisk vil det sige, at gudstjenesternes længde er under 30 minutter. Der foretages de samme forholdsregler med håndsprit, rengøring og udluftning som hidtil under covid-19. Alle skal bære mundbind, når de ikke sidder ned. Der vil ikke være fællessang, men salmer synges med færre vers af kor/kirkesanger. Trosbekendelsen og fadervor siges kun af præsten og ikke som vanligt i kor. Vi afholder ikke nadver. I forhold til restriktioner i antal af kirkegængere, så må der i Gug Kirke være 32 personer og i Sønder Tranders 13 personer.
I alle offentlige rum skal der holdes 2 meters afstand, og der er forsamlingsforbud på 5 personer i vores samfund generelt, så det gælder også uden for kirken efter en gudstjeneste. Vi følger hele tiden med i om, der kommer nye retningslinjer fra kirkeministeriet, og ved ændringer vil det også blive skrevet her på siden.

Med venlige hilsner fra præster og menighedsråd.