Forside

Velkommen til KirkeWeb Kirkes hjemmeside.

I nedenstående kan du se en introduktionsvideo til dit nye KirkeWeb. Du kan se flere instruktionsvidoer ved at trykke her!

Husk at du altid kan benytte supportknappen i venstre side og søge specifikt efter de forskellige funktioner. Her vil det også være muligt at skrive en besked til vores support.

Informationer fra sognet

Følg os på facebook

Kirkekontoret

Mandag - fredag: kl. 10.00 - 12.00
Mail: soendertranders.sogn@km.dk
Nøhr Sørensens Vej 7
9210 Aalborg SØ

Grundet covid-19 restriktioner er kirkerne udelukkende åbne til kirkelige handlinger.

Gug Kirke

Mandag - fredag
Nøhr Sørensens Vej 7
9210 Aalborg SØ

Sønder Tranders Kirke
Mandag - fredag
Mail: sdtranderskirke@gmail.com
Sønder Tranders Bygade 51,
9260 Gistrup

Gudstjenester fra d. 21. april 2021

Kære menighed:

Pr. 21. april 2021 er restriktionerne for kirkerne blevet lempet. Rent praktisk vil det sige, at vi nu kan holde længere gudstjenester og have fællessang.

Der er stadig forholdsregler med afstandskrav, håndsprit, rengøring og udluftning som hidtil under covid-19. Alle skal bære mundbind, når de ikke sidder ned. Da vi prioriterer fællessang ved vores gudstjenester, betyder det at vi kan være 24 deltagere i Sønder Tranders Kirke og 58 i Gug kirke. Trosbekendelsen og alle korsvar synges fælles. Vi afholder nadver ved 10:30 gudstjenesterne. I alle offentlige rum skal der holdes 2 meters afstand, når der synges og ellers mindst 1 meter, når man bevæger sig i rummet. Efter gudstjenester følges det til enhver tid gældende forsamlingsforbud.

Vi følger hele tiden med i om, der kommer nye retningslinjer fra kirkeministeriet, og ved ændringer vil det også blive skrevet her på siden.

Med venlige hilsner fra præster og menighedsråd