Tirsdagsklubben mødes i Gug Kirkes Sognesal hver anden tirsdag kl. 14.30. Se hvilke tirsdage der er Tirsdagsklub på gugkirke.dk (hjemmesidens forside).
Vi hygger os og synger nogle sange. Der er ingen taler eller underholdning. De, der har lyst, laver håndarbejde, som bliver solgt ved FDFs årlige julestue. Den sidste halve time synger vi.
Tirsdagsklubben er en støtteforening til Gug FDF. Derfor betaler FDF for kaffen, og frivillige bager kage. Menighedsrådet betaler for transport af deltagere, som har problemer med at komme til kirken. Ønskes kirkebilen, så kontakt kordegnekontoret på telefon 98141698 senest dagen før (mandag) kl. 12.00.

Kontaktperson for tirsdagsklubben er Grete Saxtorff, som privat træffes på telefon 21 73 11 88.

Alle er velkomne!